Публикувайте
Вашата обява

euro

euro

сред 99
оферти в сайта

За нас

През годините Агенция ПИКСИ се наложи и утвърди на пазара за недвижими имоти. Още от основаването си имаме амбицията за трайно и забележимо присъствие на пазара.


Специалистите, които работят във фирмата и съвременната техника ни позволяват да предложим компетентно юридическо обслужване на клиентите си  при сделки с недвижими имоти.


Екип от експерти съставен от млади хора, с квалификация и професионален опит в разнообразни сфери: сделки с недвижими имоти и управление, консултации, с желание задълбочават своите знания, усъвършенстват и развиват уменията си в разрешаването на различни правни проблеми и разработването на работещи концепции.


В процеса на работа непрекъснато се ръководим от факта, че за добрите резултати в разрешаване на поставените въпроси трябва да се познава отблизо пазарната обстановка, необходима за развитието на частните капитали, както и да се следи динамиката в развитието на нормативната уредба в процеса на възприемане на европейското право у нас.


Предлагаме широк набор от услуги за улесняване на сделките с имоти на нашите клиенти, включително, но не само:


Дружеството работи успешно и ползотворно съвместно с други фирми от същата професионална област. Поддържа тесни контакти с редица обществени организации, правителствени и бизнес среди.


В духа на професионализъм и новаторско мислене ние от ПИКСИ  се стремим да открием конкретните нужди на своите клиенти, така че да предоставим най – качествените услуги, с които да отговорим на техните изисквания.